17
December
2012

#46 Samsung TecTiles

Samsung TecTiles

Vsebina:

Uporaba na več načinov
Preprosta uporaba
Pogosta vprašanja

Samsung TecTiles je aplikacija, ki omogoča branje in zapisovanje TecTiles nalepk. S TecTiles nalepkami lahko spreminjate nastavitve vašega telefona, zaganjate aplikacije, se vpisujete na različna mesta, izvedete klic ali pošljete SMS sporočilo. Ko s pomočjo aplikacije Samsung TecTiles nastavite ukaz na Samsung TecTiles nalepki jo enostavno postavite na neko vidno mesto, ter ji približajte telefon za izvedbo ukaza, ki je nastavljen v nalepki.


Samsung TecTiles

Uporaba na več načinov

Pošiljanje sporočil in klicanje

Pošiljanje sporočil in klicanje

Ste na poti iz službe do doma? Nalepite TecTile nalepko na armaturno ploščo vašega avtomobila , ki bo vsebovala ukaz za pošiljanje sporočila vašim domačim, da bodo obveščeni, da ste na poti domov – vse to le z enim samim dotikom.
Nastavitve in aplikacij

Nastavitve in aplikacije

Ali vedno pozabite vključiti budilko? Na vašo nočno omarico nalepite TecTile nalepke, ki bo vsebovala ukaz za nastavitev alarma, vklop alarma in vklop tihega načina.
Deljenje kontaktov

Deljenje kontaktov

Na vašo vizitko prilepite TecTile nalepko z vašimi podatki in enostavno delite to z drugimi, brez potrebe po ročnem vpisovanju novega stika.
Klicanje in sporočanje

Klicanje in sporočanje

Izjemno hitro klicanje. TecTiles nalepke vam omogočajo nastavitev neposrednega klica ali pošiljanje sporočil s pred nastavljenim tekstom. Prilepite TecTile naleko na neko mesto ali predmet, ki vas spominja na določeno osebo, kot je recimo slika na vaši pisalni mizi.
Na vrh
Samsung TecTiles

Preprosta uporaba

Preprosta uporaba

Korak 1

Iz Trgovine Play prenesite in namestite aplikacijo Samsung TecTiles na vaš telefon. Vključite NFC funkcijo v meniju Nastavitve – Več nastavitev – NFC.

Korak 2

Zaženite aplikacijo Samsung TecTiles in ter sledite navodilom v sami aplikaciji.

Korak 3

Postavite TecTile nalepko na želeno lokacijo. Držite telefon nad TecTile nalepko, če jo želite sprogramirati.
Na vrh
Samsung TecTiles

Pogosta vprašanja

Ali TecTiles nalepke delujejo na vseh telefonih?

TecTiles nalepke delujejo na Samsung Android pametnih telefonih, ki podpirajo MIFARETM tehnologijo. Podprti modeli so Samsung GALAXY S II NFC, GALAXY S III, GALAXY Note II. TecTiles nalepke lahko delujejo tudi z ostalimi NFC telefoni z Android operacijskim sistemom, ki podpirajo MIFARETM tehnologijo, vendar Samsung naprav drugih znamk ne testira za kompatibilnost ali funkcionalnost in ne daje nobenih zagotovil ali garancije v vezi s takšno uporabo.

Kako prebrati TecTile nalepko?

Odklenite zaslon telefona in ga s pridržite nad TecTile nalepko – hrbtna stran naj bo usmerjena proti nalepki. Za branje nalepke ni potrebno zagnati aplikacije Samsung TecTiles, mora pa biti nameščena.

Kako zapisati v TecTile nalepko?

Z uporabo Samsung TecTiles aplikacije, izberite New Task – poimenujte ukaz. V desnem zgornjem kotu izberite Add, ter vrsto ukaza, ki ga želite zapisati, izberite ukaz – Done – Write to tag. Nato le še približate telefon TecTile nalepki.

Ali lahko preprečim spreminjanje ukaza v nalepki?

Da, ob vpisu ukaza obkljukajte okno Make tag read-only. Vendar bodite pozorni – ko boste vključili to opcijo, ukaza v nalepki ne bo možno nikoli več spremeniti.
Na vrh
Samsung TecTiles Prenesi aplikacijo Samsung TecTiles iz Trgovine Play.
Na vrh

Za dodatne informacije in pomoč, se lahko obrnete na Samsung mobile tehnično pomoč.