06
December
2012

#45 Samsung Galaxy Camera

Samsung GALAXY Camera

Vsebina:
Video predstavitev
Smart Pro način in Deljenje Slik
Glasovni ukazi in Počasni posnetek
Samodejno shranjevanje fotografij v oblak in 121.2 mm HD Super Clear zaslon na dotik
Preprosta povezljivost (3G in Wi-Fi) in Minimalističen dizajn


Predstavitev

Pregled funkcionalnosti

Na vrh

Smart Pro način

Samsung GALAXY Camera - glasovni ukaz

Deljenje slik

Samsung GALAXY Camera - glasovni ukaz

Uporabite različne načine fotografiranja z le enim pritiskom na ikono Način in nato izberete

Samodejno – preprosto slikanje s samodejnimi nastavitvami

Pameten način – zajema paleto pred nastavljenih načinov: Obris, Sončni zahod, Noč, Fireworks, Svetlobne sledi, Lepotna izboljšava, Najboljša fotografija, Rafalni posnetek, Najboljši obraz, Pokrajina, Makro, Zamrznitev dogajanja, Izboljšava tona, Panorama, Slap

Način Strokovnjak – možnost nastavitev po meri

Istočasno ko ustvarjate slike jih lahko tudi delite z drugimi. V načinu fotoaparata v levem zgornjem kotu izberite ter in nato Posnemi in deli. Povežite se z do osmimi napravi preko Wi-Fi Direct povezave in ob zajemu slike v trenutku prejmejo slike tudi vsi, ki so povezani z vami. Slike lahko delite tudi z vsemi, katere obraze, ki so na sliki prepozna fotoaparat, na voljo pa imate tudi deljenje slik preko ChatOn aplikacije.
Na vrh

Glasovni ukazi

Samsung GALAXY Camera - deljenje slik

Počasni posnetek

Samsung GALAXY Camera - počasni posnetek
GALAXY Camera je več kot fotoaparat za ustvarjanje odličnih fotografij saj lahko napravo upravljate tudi glasovno. V načinu fotoaparata v levem zgornjem kotu izberite - ter nato . Kratka navodila z naštetimi glasovnimi ukazi se vam prikažejo ob vklopu same funkcije. Sedaj lahko s pomočjo načina Počasni posnetek ustvarite video, ki zajema 120 slik na sekundo v ločljivosti 720 x 480 pik in se nato predvaja 4x počasneje v kristalno čisti sliki, kar ustvari celotno gledanje videa še bolj zanimivo. V načinu fotoaparata v levem zgornjem kotu izberite ter – Počasni posnetek.
Na vrh

Samodejno shranjevanje fotografij v oblak

Samsung GALAXY Camera - shranjevanje v oblak

121.2 mm HD Super Clear zaslon na dotik

Samsung GALAXY Camera - shranjevanje v oblak
GALAXY Camera ponuja priročno funkcijo shranjevanja fotografij v oblak v trenutku, ko jih ustvarite. Zaženite aplikacijo Dropbox, se registrirajte, ter izberite možnost za prenos slik v Dropbox račun. Preprosto naredite fotografijo, za vse ostalo pa bo poskrbela Samsung GALAXY Camera in funkcija samodejnega shranjevanja v oblak. Ni vam potrebno čakati, da boste prišli domov in pregledali slike, ki ste jih ustvarili z vašim fotoaparatom GALAXY Camera. 12 cm HD Super Clear zaslon na dotik, 308 pik na inč, ter celotna paleta živih barv je točno to, kar potrebuje vsak dober fotoaparat. Z novo tehnologijo White Magic lahko podvojite osvetlitev in lahko ste brez skrbi po večji porabi baterije. In zakaj ne bi pregledovali HD posnetkov v odličnem 16:9 formatu? Perfektno!
Na vrh

Preprosta povezljivost (3G in Wi-Fi)

Samsung GALAXY Camera - shranjevanje v oblak

Minimalističen dizajn

Samsung GALAXY Camera - shranjevanje v oblak
Pustite svoj prenosni računalnik doma in se znebite odvečne prtljage. GALAXY Camera je edini pravi fotoaparat z neomejeno možnostjo povezljivosti. Preko fotoaparata se lahko neposredno povežete na splet, vsebine delite z drugimi, jih nalagate na splet ali pa objavite na vaša najljubša družabna omrežja. Ko boste naslednjič odšli na dopust in boste želeli vaše nepozabne trenutke takoj deliti z drugimi enostavno s seboj vzemite fotoaparat Samsung GALAXY Camera. Prijetna oblika in minimalistične naravne obline še dodatno pripomorejo k ustvarjanju boljših slik saj se ergonomska oblika in postavitev gumbov odlično prilegajo vaši dlani in prstom. Kot celotna družina Samsung GALAXY izdelkov je tudi oblika fotoaparata Samsung GALAXY Camera navdih narave.
Na vrh

Za dodatne informacije in pomoč, se lahko obrnete na Samsung mobile tehnično pomoč.