22
Julij
2011

#36 Samsung Galaxy S II

Galaxy S II nadgradnja

Uporabnike Samsunga GALAXY S II obveščamo, da je na voljo posodobitev programske opreme na Android 2.3.3 (I9100XWKG1). Nadgradnjo lahko izvedete preko programske opreme Samsung Kies.

Za nadgradnjo programske opreme zagotovite:

 • podatkovni kabel microUSB
 • baterija mobilnega telefona mora biti popolnoma napolnjena
 • nameščena programska oprema Samsung Kies (Prenos - )
 • naredite varnostno kopijo podatkov, ki so shranjeni na mobilnem telefonu

Postopek nadgradnje programske opreme traja od 5 do 30 minut (odvisno od hitrosti spletne povezave).

Med nadgradnjo se ustvari varnostna kopija telefonskih številk, aplikacij, sporočil, nastavitev, dnevnika klicev, fotografij, vendar vam kljub temu priporočamo, da sami naredite varnostno kopijo celotnih podatkov.

 1. Na računalnik namestite programsko opremo Samsung Kies in jo zaženite.

 2. Z microUSB kablom povežite mobilni telefon z osebnim računalnikom. Samsung Kies vas obvesti, da je na voljo nova različica programske opreme. Za začetek postopka nadgradnje izberite Update.

 3. Prikaže se obvestilo. Med postopkom nadgradnje na računalnik, ne priklapljate drugih mobilnih naprav, kot so MP3 predvajalniki, kamere, fotoaparati, zunanji trdi diski. Med postopkom nadgradnje ne izklapljajte microUSB kabla in ne pritiskajte na gumbe mobilnega telefona. Med postopkom nadgradnje ne morete uporabljati klicnih funkcij.

  Če se strinjate z zgornjimi pogoji izberite I have read all of the above information.

  Program za spremljanje kakovosti zbira podatke o lastnostih vašega računalnika, IP podatke in vašo telefonsko številko. Ti podatki pomagajo pri analizah in reševanju težav, ki bi se zgodile med postopkom nadgradnje, shranjeni pa so za čas dveh let. Med tem postopkom se ne bodo shranili nikakršni drugi podatki.

  Če se strinjate s shranjevanjem analitičnih podatkov izberite Allow saving, v nasprotnem primeru izberite Proceed without saving, nato izberite Start upgrade.

 4. Izberite podatke, ki jih želite ohraniti (Imenik, Koledar in Opravila, Sporočila, Beležka, Dnevnik klicev, Glasba, Fotografije, Video posnetki, različne datoteke, nastavitve in zvonjenja, omrežne nastavitve in zaznamki, nastavitve elektronske pošte). Nadaljujete s pritiskom na Continue.

 5. Podatki se shranijo.

 6. Ko je postopek shranjevanja podatkov končan pritisnite Complete.

 7. Začne se nadgradnja programske opreme.

 8. Če računalnik prikaže obvestilo o Nadzoru uporabniškega računa, izberite Da.

 9. Nadgradnja se nadaljuje.

 10. Ko je postopek končan, se prikaže spodnje obvestilo. Pritisnite OK. Telefon se bo v kratkem ponovno zagnal.